Co je to Thruplay

Martina Malíková, 25. 3. 2024

S pojmem Thruplay se můžete setkat ve Správci reklam při nastavování Meta Ads. Jedná se o optimalizaci, která doručí reklamu těm uživatelům, kteří pravděpodobně zhlédnou alespoň 15 vteřin z vašeho videa. Pokud je video kratší,  je za Thruplay považováno shlédnutí alespoň 97 % videa. Optimalizace je k dispozici u kampaní s cílem Povědomí či Projevený zájem a nastavit ji můžete na úrovni sady reklam.

Proč je Thruplay lepší než optimalizace na Zájem o příspěvek?

V případě Zájmu o příspěvek je za konverzní akci považováné shlédnutí alespoň 3 vteřin z videa. Na Facebooku se ale videa často začínají přehrávat automaticky, uživatel tak o video reálně zájem vůbec mít nemusí. Dochází tak ke zkreslení výsledků. 

Tip: Vytvořte si publikum z lidí, kteří provedli konverzní akci Thruplay a využijte je v remarketingových kampaní. Lze předpokládat, že pokud shlédli alespoň 15 vteřin videa, jedná se o uživatele, které váš produkt skutečně zaujal.

Článek pro vás připravil/a: Martina Malíková
Není nic staršího než včerejší trendy z online marketingu. :) Postarám se, aby vaše kampaně udržely se sociálními sítěmi krok a hlavně, aby to dávalo smysl.
Mohlo by vás zajímat:

Co je to CTA a 6 tipů, jak ji dobře napsat

Michaela Fojtíčková • 4. 6. 2023 • 
Co by měl obsahovat každý dobrý prodejní text? Každý kvalitní web? Každý newsletter? Každý dobrý text obsahuje CTA (call to action) – formulaci či tlačítko, která čtenáře vyzve k akci. S dobrou CTA máte mnohem vyšší pravděpodobnost úspěchu. V článku vám prozradíme 6 tipů, jak napsat CTA, které bude fungovat.
Přečíst článek

7 tipů, jak zabezpečit firemní účet na Facebooku

Michaela Fojtíčková • 13. 5. 2021 • 
Víte, že nedostatečně zabezpečený firemní účet na Facebooku představuje nemalé riziko pro vaše podnikání? V dnešní době rostoucího počtu kybernetických útoků jsou sociální sítě jejich oblíbeným terčem. Útočníci mohou váš facebookový účet smazat, změnit přihlašovací údaje, případně spustit propagaci za nemalé peníze. Jak tomu všemu předejít? Sepsali jsme pro vás 7 našich tipů, jak si zabezpečit facebookový profil, včetně Business Manageru.
Přečíst článek

Jak na tvorbu Dynamic Search Ads (DSA) z feedu?

Martina Malíková • 18. 3. 2024 • 
Pokud chcete mít DSA kampaně pod kontrolou, doporučujeme využít cílení dle vlastního feedu, tedy kampaň tvořit ze seznamu stránek a strukturovat pomocí štítků. Jak takovou DSA kampaň z feedu vytvořit jednoduše během chvilky?
Přečíst článek
Všechny články
Agentura Foxy.cz s.r.o
Agentura Foxy.cz s.r.o.
Veselá 169/24
602 00 Brno
Kde nás najdete?
IČ: 06739792
DIČ: CZ06739792
Číslo účtu: 2401884475/2010
sp.zn. C 104000 vedená u Krajského soudu v Brně
arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram